Het team van de BollissenOm een afspraak te maken : Klik HierDokter Kathleen Kwanten
Huisarts
Diploma Lucht en ruimtevaart geneeskunde
Aangenomen geneesheer bij Defensie
Praktijkopleider (voor artsen die zich specialiseren tot huisarts)
Stage coordinator bij Icho ( opleiden van Haio's en begeleiden van praktijkopleiders)

Huisartsgeneeskunde is als een passie voor mij.
Ik heb er voor gekozen om als huisarts dicht bij "U" te kunnen staan.
Om met "hart en ziel", "oog en oor" te hebben voor ieders zorgen en noden, van jong tot oud.
Om de beste zorg te verlenen, met een "lach en een traan", aan iedereen die er nood aan heeft.
Kortom, ik heb gekozen voor geneeskunde met een "hart".


Dokter Dries Munters
HAIO = een afgestudeerd arts die zich gedurende drie jaar specialiseert tot huisarts.
(Wat weinigen weten is dat huisarts ook een "specialisatie" is)

Ik sta voor jou paraat voor zowel langdurige medische opvolging als acute pathologie. Daarnaast kan je bij mij ook voor andere problemen terecht zoals een ondersteunend gesprek, rookstop, kleine heelkundige ingrepen, hechtingen, infiltraties of preventieve geneeskunde.
Ik vind het uiterst belangrijk samen met jou de klacht uit te diepen en te kijken welke impact dit heeft op je leven. Van daaruit geef ik jou graag de nodige informatie om samen een gerichte, wetenschappelijk onderbouwde behandeling te kiezen. Zo vinden we een oplossing op maat die werkbaar is in jou situatie.
Zelf ben ik begonnen met huisartsgeneeskunde voor de warmte die het beroep met zich meebrengt. Ik bouw graag een band op met mijn patiënt en de familie. En ik sta er graag voor jou als een betrouwbare vertrouwenspersoon. Hiermee hoop ik de patiënt ook op zijn gemak te stellen en de deur open te zetten voor alle problemen.


Mevrouw Sigrid van der Kop
Secretariaat / Assistente
Sigrid maakt al jaren deel uit van ons team en is de vertrouwde stem die u in de voormiddag aan de telefoon hoort. 011/63.71.32

Ik zal de mensen (aan de telefoon of bij de balie) vriendelijk onthalen, op hun gemak stellen en de weg wijzen in het doen en laten van onze praktijk.
Ik ben altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te helpen als het één of ander niet duidelijk is.
Wilt u een afspraak maken met één van onze dokters, dan regel ik dat graag voor u.


Dorien Borms
Psychologe
Raadpleging op vrijdag. Afspraak via ons secretariaat 011/63.71.32 of onze artsen.

(Jong)volwassen personen met psychische klachten van emotionele, relationele, werkgerelateerde en/of existentiële aard kunnen bij mij terecht voor kortdurende of langdurende psychologische begeleiding. Waar je ook mee worstelt, wat er ook in je leeft: het mag er zijn en je kan er met mij in gesprek over gaan. Ik bied je niet alleen een luisterend oor, maar een plaats waar je volledig jezelf mag zijn. Ik oordeel niet en accepteer je onvoorwaardelijk. Samen spreken we in vertrouwen over datgene wat je bezig houdt, waar je verbetering in wil brengen, waar je je zorgen over maakt, waar je moeite mee hebt of waar je meer duidelijkheid over wenst.
Meer informatie over hoe ik te werk ga en wat je van mij kan verwachten vind je op
www.psychologedorienborms.be.


Iverna Vrancken
Dietiste
Raadpleging op woensdagavond en zaterdagvoormiddag.
Afspraak via ons secretariaat 011/63.71.32 of onze artsen.

Als diëtist eindigt het niet bij gezonde voeding. Er zijn heel uiteenlopende vragen over voeding en diëten die bij een diëtist terecht komen. Gezonde voeding ligt altijd aan de basis van mijn adviezen. Al zal ik de hulpvraag van de zorgverlener of arts/specialist vooropstellen om een persoonlijk advies te kunnen geven.
Elke leeftijdsgroep kan bij mij terecht voor aangepast voedingsadvies. Je kan bij mij terecht voor o.a. vermagering, voeding bij zwangerschap, diabetes, allergieën, intoleranties, hart- en vaatziekten, maag- en darmproblematiek, vegetarische/veganistische voeding,…


Het team van de Bollissen


Naar boven