Afspraak? Bel 011/637132
Sessies alleen op
Vrijdag

Terugbetaling en tarieven: Sessie 50 min: 55 euro

Raadpleeg uw ziekenfonds ivm terugbetaling.Ik ben geboren in 1994 en woon sinds kort in Zonhoven.
Ik behaalde in 2019 een masterdiploma Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Voor ik aan deze opleiding begon, behaalde ik reeds een bachelordiploma in de communicatiewetenschappen. Ondanks dat ik dit nog steeds een interessant werkdomein vind, is mijn interesse steeds meer gegroeid in de richting van wat mijn hart al lang weet dat het wil: mensen helpen. Enkele jaren later ben ik nog steeds erg blij met deze keuze. Ik voel me thuis in het eindeloos boeiende domein dat de psychologie omvat.
Introspectie zit in mijn natuur. Ik denk vaak na over mezelf, de wereld en de ander. Mijn persoonlijke zoektocht naar zingeving en geluk neemt in mijn leven een prominente plaats in. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ook de gevoelens, gedragingen en gedachten van anderen mij eindeloos boeien. Ik hou ervan te luisteren naar anderen en anderen hulp te bieden, op welke manier dan ook. Hier hoef ik geen moeite voor te doen: ik ben oprecht geïnteresseerd.
(Jong)volwassen personen met psychische klachten van emotionele, relationele, werkgerelateerde en/of existentiële aard kunnen bij mij terecht voor kortdurende of langdurende psychologische begeleiding. Waar je ook mee worstelt, wat er ook in je leeft: het mag er zijn en je kan er met mij in gesprek over gaan. Ik bied je niet alleen een luisterend oor, maar een plaats waar je volledig jezelf mag zijn. Ik oordeel niet en accepteer je onvoorwaardelijk. Samen spreken we in vertrouwen over datgene wat je bezig houdt, waar je verbetering in wil brengen, waar je je zorgen over maakt, waar je moeite mee hebt of waar je meer duidelijkheid over wenst.
Meer informatie over hoe ik te werk ga en wat je van mij kan verwachten vind je op
www.psychologedorienborms.be.